Mleko acidofilne z MLEKOVITY

  • Nowości

Trwa wczytywanie galerii

Mleko acidofilne z MLEKOVITY, oferowane w trzech popularnych wśród konsumentów smakach: naturalnym, truskawkowym i owoców leśnych, to mleczny napój fermentowany. Zawiera kultury bakterii fermentacji mlekowej oraz Lactobacillus acidophilus, które wywierają korzystny wpływ na organizm człowieka, m.in. wspomagają proces trawienia oraz pobudzają aktywność komórek odpornościowych. Dzięki temu mleko acidofilne polecane jest nie tylko jako produkt na każda porę dnia: śniadanie, przerwę w pracy, przekąskę, podwieczorek czy kolację, ale również m.in. po leczeniu antybiotykami czy dla pobudzenia odporności organizmu. To również źródło naturalnie obecnych w mleku, ważnych dla prawidłowego funkcjonowania organizmu składników odżywczych, głównie białka. Produkowane wyłącznie z najlepszej jakości składników, oferowane w wygodnych butelkach w optymalnej porcji 250 g w czystej, atrakcyjnej szacie graficznej, która komunikuje naturalność i funkcjonalność produktu.